Wat kan het CIDP expertisecentrum voor mij betekenen?

Wat kan het CIDP expertisecentrum voor mij betekenen?

Het CIDP-expertisecentrum beschikt over de meest actuele kennis over CIDP, doet onderzoek naar de ziekte en heeft veel ervaring met de behandeling van de gevolgen van deze ziekte.

  • Als dat nodig is, kan het expertisecentrum helpen bij het stellen of weerleggen van de diagnose CIDP (een second opinion geven).
  • Ook bij vragen of voor adviezen over de behandeling kan het expertisecentrum patiënten én zorgverleners elders in het land bijstaan. Zorgverleners kunnen hun vraag stellen via het formulier ‘Collegiaal consult’ op deze website. Zo nodig kan het expertisecentrum de zorg overnemen.
  • Het expertisecentrum doet onderzoek naar de oorzaken, het diagnostische traject en de behandeling van CIDP en kan informatie over actuele (inter)nationale wetenschappelijke onderzoeken. Een overzicht van onze eigen onderzoeken vindt u ook op de researchpagina op deze site.

Bent u patiënt of mantelzorger en heeft u een vraag?

Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Stel deze vraag dan aan de specialisten van het expertisecentrum via het contactformulier. Zij helpen u graag.
Stel een vraag